Erhverv

Morten Rahbek ApS

Tilbyder alle erhvervskunder fordelagtige serviceaftaler indenfor alle tømrer og snedkeropgaver. Vores store netværk af  håndværkere, gør at vi kan dække alle opgaver . Din virksomhed kan derfor arbejde med de kerneopgaver den er gearet til.

Om det er en enkelt opgave eller en fast serviceaftale, så udføres alle opgaver professionelt og vores mange faste erhvervskunder nyder godt af vores hurtige og altid gode service.

Kontakt Morten Rahbek ApS og aftal møde om fast serviceaftale, vores mangeårige kontrakter med både tømrerfirmaer, specialfabrikker, boligforeninger og kollegaer indenfor samme felt, gør at vi dækker et kæmpe område og kan varetage mindre og større opgaver.

Vores kompetencer spænder over et bredt udvalg af snedker, tømrer og service områder, så din virksomhed er i sikre hænder.

Morten Rahbek ApS har specialiceret sig i at håndtere opgaver for større entreprenører og kan derfor tilbyde storkunder specialaftaler, udlejning af personel til større opgaver indenfor byggeriet.

Flere større nordjyske entreprenører har med fordel lejet personel igennem Morten Rahbek ApS! Vores dygtige håndværkere møder alle opgaver med fuld udrustet firmabiler med neutralt firmalogo.

 

Kontakt os og få en individuel serviceaftale, hvor du kender priserne!